Fritata met geitenkaas en courgette geserveerd in een klein pannetjes.

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Fritata met geitenkaas en courgette geserveerd in een klein pannetjes.

    Fritata met geitenkaas en courgette geserveerd in een klein pannetjes.

    Fritata met geitenkaas en courgette geserveerd in een klein pannetjes.

Dit is een leuk recept voor bijvoorbeeld  een brunch met pasen. Ik zit er aan te denken om dit te serveren als een voorafje. Deze worden geserveerd in kleine pannetjes, maar kan natuurlijk ook in schaaltjes. Succes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 courgette
6 eieren
100 ml melk
2 tenen knoflook geperst
100 gr geitenkaas met honing, geraspt
wat bieslook klein geknipt
peper en zout
25 gr rucola
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kleine pannetjes of schaaltjes.
De oen op 200 graden.

Bereidingswijze

Snijd de courgette in plakjes van 1 mm. Verdeel de courgetteplakjes over 4 ingevette ovenpannetjes of schaaltjes natuurlijk.

Klop de eieren los met de melk. Voeg de knoflook en de kaas met peper en zout naar smaak toe en de bieslook. Schenk het eiermengsel over de courgette.

Bak de fritata (zonder deksel) in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar

Doorsturen

Home Recepten