1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Courgette
  5. Fritata met geitenkaas en courgette geserveerd in een klein pannetjes.

Fritata met geitenkaas en courgette geserveerd in een klein pannetjes.

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-03-2020

Ingrediënten 4 personen


1 courgette
6 eieren
100 ml melk
2 tenen knoflook geperst
100 gr geitenkaas met honing, geraspt
wat bieslook klein geknipt
peper en zout
25 gr rucola


Verder heb je nodig


Kleine pannetjes of schaaltjes.
De oen op 200 graden.

Fritata

Heerlijk met geitenkaas en honing.

Heerlijk met geitenkaas en honing.

Dit is een leuk recept voor bijvoorbeeld  een brunch met pasen. Ik zit er aan te denken om dit te serveren als een voorafje. Deze worden geserveerd in kleine pannetjes, maar kan natuurlijk ook in schaaltjes. Succes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de courgette in plakjes van 1 mm. Verdeel de courgetteplakjes over 4 ingevette ovenpannetjes of schaaltjes natuurlijk.

Klop de eieren los met de melk. Voeg de knoflook en de kaas met peper en zout naar smaak toe en de bieslook. Schenk het eiermengsel over de courgette.

Bak de fritata (zonder deksel) in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top