1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Pasta-ratatouille schotel

Pasta-ratatouille schotel

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-03-2020

Ingrediënten 2 personen


150 gr. Penne pasta
350 gr. Kipfilet
1 zak Ratatouille, zak (Delicieux-Lidl)
1 kuipje Smeerkaas
50 gr. Geraspte kaas
50 ml. Melk
1 theel. Gehakte knoflook
2 eetl. Olijfolie


Tags

Pasta-ratatouille schotel

Eigen foto

Eigen foto

1 Portie

Kcal: 797
Vet: 36.3
V.vet: 14.6
Eiwit: 63.9
Koolhy: 48.4
Vezels: 1.3
Zout: 3.40

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding :

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Breng water aan de kook en voeg de pasta toe.
Kook de pasta beetgaar en laat ze uitlekken.
Snijdt de kipfilet in stukjes.
Roer in een schaaltje de melk door de smeerkaas.

Bereidingswijze:

Verhit de olie in de hapjespan en bak de kip samen met de knoflook in 5 minuten lichtbruin.
Voeg de saus toe en warm dit al roerend goed door, niet laten koken.
Roer de gekookte pasta hier goed doorheen.
Doe het geheel in een ovenschaal.
Verdeel de smeerkaas met melk over de pasta.
Strooi de geraspte kaas over het gerecht.
Bak het geheel in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin.

Tags



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top