1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. oosterse kip

oosterse kip

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-03-2020

Ingrediënten 5 personen


1Kilo kipfilet 1 TLpaprikapoeder
4 Flinke prei 1 TL kerrie-djawa
4 Flinke ui 1 TL djinten
1 bak champignons 1 TL ketoembar
1 Rode +Groene Paprika 1 TL koenjit
1/2 Flesje Tomket 1 TL laos
1 TL sambal-oelek


Verder heb je nodig


Snijplank braadpan


een keer wat anders

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kipfilet in niet te grote stukken snijden ,kruiden en in 125 gram margarine aanbakken niet te gaar laten worden.
Schoon gemaakte uien in grove stukken snijden .Prei in stukken van ongeveer 5 cm snijden en die middendoor
Paprika in smalle reepjes en een keer doormidden.
125 gram margarine bruisen alle gesneden groente hierin bakken.
Kip uit pan scheppen in achtergebleven vet de tomaten ketchup alle kruiden, 1/2 Glas water,en op dikte maken met aardappelzetmeel opgelost in beetje water

Serveertip

Lekker met nasi of witte rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van desmikkelaar


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van desmikkelaar
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top