Chutney van witloof

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-03-2020
  • Chutney van witloof

    Chutney van witloof

    Chutney van witloof

  • Chutney van witloof

    Chutney van witloof

    Chutney van witloof

=18pxServeer op een toastje met paté van wild of als bijgerecht .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 stronkjes witloof, fijngesneden
1 ui, fijngesneden
3 el maïsolie
7 el suiker
3 el witte wijn
1 el witte porto
3 el appelciderazijn
2 tl pectine
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Bak in een pan de ui en voeg er dan het witloof aan toe. Laat even stoven.
-Voeg de suiker, de witte wijn, de witte porto en de pectine toe.
-Laat 15 minuten koken en blus dan met de appelciderazijn.
-Laat nog 20 minuten sudderen tot het vocht verdampt is.
-Breng op smaak met peper en zout.

Bron

lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten