1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Chutney
  5. Chutney van witloof

Chutney van witloof

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-03-2020

Ingrediënten 4 personen


4 stronkjes witloof, fijngesneden
1 ui, fijngesneden
3 el maïsolie
7 el suiker
3 el witte wijn
1 el witte porto
3 el appelciderazijn
2 tl pectine
peper en zout


Chutney van witloof
Chutney van witloof
Chutney van witloof
Chutney van witloof

=18pxServeer op een toastje met paté van wild of als bijgerecht .

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Bak in een pan de ui en voeg er dan het witloof aan toe. Laat even stoven.
-Voeg de suiker, de witte wijn, de witte porto en de pectine toe.
-Laat 15 minuten koken en blus dan met de appelciderazijn.
-Laat nog 20 minuten sudderen tot het vocht verdampt is.
-Breng op smaak met peper en zout.

Tags

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top