1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Bladerdeeghapjes met kaas

Bladerdeeghapjes met kaas

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-03-2020

Ingrediënten 4 personen


2 vellen bladerdeeg
150 g Brie
1 ei, losgeklopt
2 el honing
2 el sesamzaadjes


Verder heb je nodig


Bakpapier

Bladerdeeghapjes met kaas
Bladerdeeghapjes met kaas

Zijn de hapjes met kaas steeds jouw favoriet? Dan vallen deze bladerdeegmaantjes met Brie L'Exquis vast en zeker bij jou in de smaak. Neem zeker een kijkje naar onze video met eenvoudige instructies, zo zet jij het bladerdeeghapje perfect op tafel.   

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
-Rol het bladerdeeg uit en steek er 8 gelijke cirkels (8 cm diameter) uit. Leg ze op de bakplaat.
-Snijd de korst van de brie weg en snij in blokjes. Verdeel de kaas over het bladerdeeg.
-Bevochtig de randen van het deeg met wat water en plooi ze dicht. Buig de uiteinden iets naar elkaar toe tot een halve maan ontstaat.
-Bestrijk de bladerdeeghapjes met het ei en zet 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zien.

Bedruppel de hapjes na het bakken met wat honing en bestrooi met de sesamzaadjes.

Tags

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top