1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Canapékes met chocolade panna cotta en banaan

Canapékes met chocolade panna cotta en banaan

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-03-2020

Ingrediënten 6 personen


500 ml room
30 gr suiker
200 gr zwarte chocolade
2 gelatineblaadjes
8 tartelettes ( kant en klaar)
1 banaan


Verder heb je nodig


Spuitzak

Canapékes met chocolade panna cotta en banaan
Canapékes met chocolade panna cotta en banaan
Canapékes met chocolade panna cotta en banaan
Canapékes met chocolade panna cotta en banaan

Super lekker en eenvoudig te bereiden 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Week de gelatine in koud water.

-Verwarm de room samen met de suiker in een steelpannetje op het vuur tot aan het kookpunt. Voeg de chocolade en de gelatine toe. Meng goed tot de chocolade en de gelatine volledig gesmolten zijn.

-Doe de panna cotta in een grote kom en laat afkoelen in de koelkast.
-Doe het mengsel in een spuitzak en spuit het in de tartelettes.
-Werk af met een schijfje banaan.

Tags

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top