Kruidenboter met peterselie

  • Europees, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-03-2020

Heb ik bij mijn werk gegeten. Heerlijk met brood.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr roomboter ongezouten
20 gram verse peterselie
1/2 Tl peper
1/4 Tl zout
scheutje citroensap
1 teentjes knoflook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine
mengkom

Bereidingswijze

- Haal de roomboter ruim op tijd uit de koelkast zodat hij op kamertemperatuur is.
- Maak de knoflook schoon pers de knoflook uit de knoflook perser.
- Meng alles goed door elkaar in een kom en doe de kruidenboter
- Proef en breng op smaak indien nodig
- Bewaar hem in de koelkast totdat je hem gaat gebruiken.

TIP!
- Voordat je gaat serveren haal de kruidenboter minimaal 25 minuten uit de koelkast om hem op kamer temperatuur te brengen zodat je makkelijker kunt smeren.

Bron

Https://www.lekkerensimpel.com/kruidenboter-maken/

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten