Kruidenboter met peterselie
- Europees, Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 11-03-2020
Heb ik bij mijn werk gegeten. Heerlijk met brood.
Ingrediënten 4 personen
250 gr roomboter ongezouten20 gram verse peterselie
1/2 Tl peper
1/4 Tl zout
scheutje citroensap
1 teentjes knoflook
Benodigdheden
Keukenmachinemengkom
Bereidingswijze
- Haal de roomboter ruim op tijd uit de koelkast zodat hij op kamertemperatuur is.
- Maak de knoflook schoon pers de knoflook uit de knoflook perser.
- Meng alles goed door elkaar in een kom en doe de kruidenboter
- Proef en breng op smaak indien nodig
- Bewaar hem in de koelkast totdat je hem gaat gebruiken.
TIP!
- Voordat je gaat serveren haal de kruidenboter minimaal 25 minuten uit de koelkast om hem op kamer temperatuur te brengen zodat je makkelijker kunt smeren.
Bron
Https://www.lekkerensimpel.com/kruidenboter-maken/
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties