Pangafilet in rode vissaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-03-2020

Wilde een vissaus hebben niet wel zoet is, maar ook weer niet te zoet van smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 pangafilets
Olijfolie om de vis in te bakken
Citroen
Kibbelingkruiden

Saus:
40 gram boter
2 sjalotten
2 tenen knoflook
2dl water
1 blikje tomatenpuree
2 el gembersiroop
2 el witte wijn
1 el peterselie
1 el basilicum
1 tl mosterdzaad
1 el paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Klein pannetje
bakpan
spatel
lepel

Bereidingswijze

Klein pannetje met boter verwarmen
Snij de sjalotten en knoflook tenen klein
Smoor ze in de boter
Voeg de tomatenpuree toe en meng daarna dit met water tot er een gladde saus ontstaat.
Schenk hierna de gembersiroop en witte wijn erbij
Voeg hierna de kruiden toe.
Laat de saus lekker pruttelen.

Verwarm de olijfolie en voeg daar wat kibbeling kruiden aan toe. Niet teveel anders gaat de zout overheersen.
Bak de pangafilets aan beide kant gaar.
Snij de citroen in half en sprenkel het citroenvocht over de vis.

Serverveer de vis met pasta.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten