1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Quinoapudding met bosvruchten

Quinoapudding met bosvruchten

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-03-2020

Ingrediënten 4 personen


250 g quinoa
700 ml melk
1 vanillestokje
50 g suiker
1/2 tl zout
200 g braambessen
200 g bosbessen
50 g marshmallows (mini)
eetbaar bladgoud
200 ml room


Quinoapudding met bosvruchten
Quinoapudding met bosvruchten

Super lekker nagerechtje op basis van quinoa dat we in optie feestelijk serveren met eetbaar bladgoud 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Spoel de quinoa en laat goed uitlekken. Halveer het vanillestokje en schraap er de zaadjes uit.
2 Breng de melk en de room aan de kook. Doe er de vanillezaadjes en het stokje samen met de suiker en een snuifje zout bij.
3 Voeg er de quinoa aan toe. Laat op een zacht vuur, net als rijstpap, indikken in ongeveer 30 minuten. Roer geregeld.
4 Verdeel over glaasjes en laat opstijven in de koelkast. Versier net voor het serveren met de bramen, bosbessen en marshmallows. Werk af met eetbaar bladgoud.

Tags

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top