Quinoapudding met bosvruchten

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-03-2020
  • Quinoapudding met bosvruchten

    Quinoapudding met bosvruchten

    Quinoapudding met bosvruchten

Super lekker nagerechtje op basis van quinoa dat we in optie feestelijk serveren met eetbaar bladgoud 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g quinoa
700 ml melk
1 vanillestokje
50 g suiker
1/2 tl zout
200 g braambessen
200 g bosbessen
50 g marshmallows (mini)
eetbaar bladgoud
200 ml room
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Spoel de quinoa en laat goed uitlekken. Halveer het vanillestokje en schraap er de zaadjes uit.
2 Breng de melk en de room aan de kook. Doe er de vanillezaadjes en het stokje samen met de suiker en een snuifje zout bij.
3 Voeg er de quinoa aan toe. Laat op een zacht vuur, net als rijstpap, indikken in ongeveer 30 minuten. Roer geregeld.
4 Verdeel over glaasjes en laat opstijven in de koelkast. Versier net voor het serveren met de bramen, bosbessen en marshmallows. Werk af met eetbaar bladgoud.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten