Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-03-2020
  • Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel

    Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel

    Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel

Een lekker sappig kabeljauwhaasje op zijn Italiaans ,  super lekker ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 el olijfolie
150 g quinoa
1 ui (gesnipperd
2 stengels selder (in boogjes)
1 venkelknol (in staafjes)
500 ml groentebouillon
1 el olijfolie
600 g kabeljauwhaasje (in porties van 150 g)
1/2 el venkelzaadje (gekneusd)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Begin met de quinoapilaf: verhit 1 el olijfolie in een steelpan. Sauteer de quinoa kort. Zet apart.
2 Fruit de ui, de selder en de venkel in 2 el olijfolie. Voeg de quinoa aan de groenten toe. Giet de groentebouillon over de quinoa (alles moet onderstaan). Dek de pan af. Laat 15 minuten pruttelen.
3 Verwarm de oven voor op 180° C. Bestrijk de kabeljauwhaasjes met olijfolie en leg ze in een ovenschotel. Bestrooi met zout en peper. Verdeel het venkelzaad, de pili pili-vlokken en knoflook over de vis. Besprenkel met het citroensap. Laat 15 minuten garen.
4 Schep op elk bord een portie quinoapilaf met venkel. Schik de vis op de quinoa en garneer met takjes dille.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten