1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel

Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-03-2020

Ingrediënten 4 personen


1 el olijfolie
150 g quinoa
1 ui (gesnipperd
2 stengels selder (in boogjes)
1 venkelknol (in staafjes)
500 ml groentebouillon
1 el olijfolie
600 g kabeljauwhaasje (in porties van 150 g)
1/2 el venkelzaadje (gekneusd)



Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel
Kabeljauwhaasje op z'n Italiaans met een pilaf van quinoa met venkel

Een lekker sappig kabeljauwhaasje op zijn Italiaans ,  super lekker ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Begin met de quinoapilaf: verhit 1 el olijfolie in een steelpan. Sauteer de quinoa kort. Zet apart.
2 Fruit de ui, de selder en de venkel in 2 el olijfolie. Voeg de quinoa aan de groenten toe. Giet de groentebouillon over de quinoa (alles moet onderstaan). Dek de pan af. Laat 15 minuten pruttelen.
3 Verwarm de oven voor op 180° C. Bestrijk de kabeljauwhaasjes met olijfolie en leg ze in een ovenschotel. Bestrooi met zout en peper. Verdeel het venkelzaad, de pili pili-vlokken en knoflook over de vis. Besprenkel met het citroensap. Laat 15 minuten garen.
4 Schep op elk bord een portie quinoapilaf met venkel. Schik de vis op de quinoa en garneer met takjes dille.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top