1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Stokbroodje met iberico ham en emulsie van zwarte olijven

Stokbroodje met iberico ham en emulsie van zwarte olijven

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-03-2020

Ingrediënten 8 personen


1 stokbrood
iberico ham
Limoenkers

Voor de olijvenemulsie:
250 zwarte olijven
1 teen knoflook
200 ml. olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
1 eetlepel sojasaus
Peper en zout


Verder heb je nodig


Blender


Leuk voorgerecht of amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten voor de olijvenemulsie samen in de blender en mix tot een gladde crème.

Snij met een fileermes dunne sneetjes van de iberico ham ( ongeveer 3 per persoon )

Serveren :
Schik de iberico ham mooi op een bord .
Snij het stokbrood in stukjes en bestrijkt met de emulatie van olijven .
Werk af met enkele takjes Limoenkers en besprenkel met olijfolie

Tags

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pejejaru


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pejejaru
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top