Wok met scampi's en lente-ui
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 26-02-2020
Lekkere scampiwok met heerlijke sint-jakobsvruchten
Bereidingswijze
1 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Spoel de courgette en snij met de dunschiller in sliertjes. Spoel de selder en snij in boogjes. Spoel de lente-ui en snipper – ook het groen – in ringen. Roerbak alle groenten in een scheutje arachideolie, kruid met peper en zout en laat afgedekt 4 minuten pruttelen.
3 Maak de scampi's schoon en dep ze, samen met de sintjakobsvruchten, droog met keukenpapier. Kruid alles met peper en zout en bak ze in enkele minuten op een hoog vuur goudbruin. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
4 Verdeel de rijst, de groenten, de scampi's en de sintjakobsvruchten over de borden en serveer.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties