1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Asperges
  5. Aspergebroccoli
  6. Ravioli met champions en pancetta

Ravioli met champions en pancetta

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-02-2020

Ingrediënten 4 personen


15 g porcini gedroogd eekhoorntjesbrood (zakje)


500 g verse ravioli funghi porcini (pasta)


200 g aspergebroccoli (groente)


80 g pancetta (vleeswaren)


2 sjalotten


2 takjes verse salieblaadjes


200 g gesneden kastanjechampignons


200 g crème fraîche



Ravioli met champions en pancetta
Ravioli met champions en pancetta

Dit  pasta gerecht  werd van gesmuld door mijn gasten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Week de funghi porcini 5 min. in heet water. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de aspergebroccoli in water met zout in 4 min. beetgaar.
Snijd ondertussen de pancetta in reepjes. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de pancetta in 4 min. uit. Snipper de sjalot en snijd alleen de blaadjes van de salie in reepjes. Bak de sjalot en salie 1 min. mee. Voeg de champignons toe en bak nog 3 min. Schenk ondertussen de funghi porcini door een zeef, vang het weekvocht op. Meng de funghi porcini, crème fraîche en het vocht (25 ml per 100 g crème fraîche) door het pancettamengsel. Breng op smaak met peper.
Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep er de paddenstoelensaus op. Serveer met de aspergebroccoli.

combinatietip:
Bestrooi de ravioli met wat rucola.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Allerhande



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top