Indische velouté met kip en ananas
- Indiaas, Soep
- 20-30 min.
- Geplaatst op 19-02-2020
Een kipsoepgerecht uit India dat lekker smaakt
Bereidingswijze
-Doe de olie in een stoofpan en fruit er de grof gehakte ui(en) in op een zacht vuur.
-Snij ondertussen het vruchtvlees van de ananas in blokjes. Snij de banaan en de geschilde appel in stukjes.
-Bestrooi de ui met het kerriepoeder, roer 1 min., voeg dan het fruit toe. Laat 5 min. stoven, doe er dan het warm water en de verkruimelde bouillonblokjes bij. Breng aan de kook, zet een deksel op de pan en laat 10 min. sudderen.
-Mix de soep, voeg de kokosmelk en de in fijne reepjes gesneden kipfilet toe.
- Laat nog 5 min. sudderen en breng op smaak met peper en zout.
-Serveer goed warm, bestrooid met de grof gehakte cashewnoten en koriander.
Dien op met naanbrood.
Bron
delhaize
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties