Italiaanse everzwijnragout
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op 17-02-2020
Zo lekker hebt U nog nooit everzwijnragout gegeten ! Topgerecht dat makkelijk zelf te bereiden is
Bereidingswijze
-bak het vlees op een hoog vuur, in een grote stoofpot met 4 el olie rondom aan
-Kruid met peper en zout en bestuif met de cajunkruiden. Meng 1 min. en schep het vlees met een schuimspaan op een bord.
-Voeg 2 el olie toe in de stoofpot. Fruit het spek en de gehakte uien 2 min. Kruid met peper en zout.
-Voeg de tomaten in partjes toe, samen met de in grote stukken gesneden paprika's, het vlees, de wijn, de wildfond, 3 takjes tijm en de laurier.
-Zet het deksel op de pot en laat 1 u sudderen.
-Laat nog 45 min. verder sudderen zonder deksel of tot het everzwijn mals is.
-Dien heel warm op, afgewerkt met tijm, en serveer er verse pasta bij.
Bron
delhaize
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties