Italiaanse everzwijnragout

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 17-02-2020
  • Italiaanse everzwijnragout

    Italiaanse everzwijnragout

    Italiaanse everzwijnragout

Zo lekker hebt U nog nooit everzwijnragout gegeten ! Topgerecht dat makkelijk zelf te bereiden is 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1,5 kg everzwijnragout
500 g tomaten
3 rode paprikas
2 rode uien
1/2 fles rode wijn
2,2 dl wildfond
6 eetlepels olijfolie
1 laurierblaadje
6 takjes tijm
peper en zout
120 g pancetta carbonara of gewone spekblokjes
1 tl Cajun-kruiden Santa Maria
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-bak het vlees op een hoog vuur, in een grote stoofpot met 4 el olie rondom aan
-Kruid met peper en zout en bestuif met de cajunkruiden. Meng 1 min. en schep het vlees met een schuimspaan op een bord.
-Voeg 2 el olie toe in de stoofpot. Fruit het spek en de gehakte uien 2 min. Kruid met peper en zout.
-Voeg de tomaten in partjes toe, samen met de in grote stukken gesneden paprika's, het vlees, de wijn, de wildfond, 3 takjes tijm en de laurier.
-Zet het deksel op de pot en laat 1 u sudderen.
-Laat nog 45 min. verder sudderen zonder deksel of tot het everzwijn mals is.
-Dien heel warm op, afgewerkt met tijm, en serveer er verse pasta bij.

Bron

delhaize

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten