Balletjes met tomaat en mozzarella

  • Belgisch, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 16-02-2020
  • Balletjes met tomaat en mozzarella

    Balletjes met tomaat en mozzarella

    Balletjes met tomaat en mozzarella

Niet alleen de kinderen zijn er gek op......

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g gehakt
2 el olijven (gehakt)
1 ei
1 bolletje mozzarella (in plakjes)
3 el paneermeel
500 ml tomatensaus
olijfolie
2 basilicum takjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm de tomatensaus.
-Vermeng het gehakt met het ei, de olijven en het paneermeel. Vorm er hapklare balletjes van. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie.
-Schep de balletjes in een vuurvaste schaal.
-Schenk de tomatensaus over de balletjes. Verdeel er dan de mozzarella over en zet onder de grill tot de kaas mooi uitsmelt.
- Garneer net voor het serveren met blaadjes basilicum.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten