1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Pasta met kreeftensaus en gamba's

Pasta met kreeftensaus en gamba's

  • Belgisch, Feestmaaltijd
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-02-2020

Ingrediënten 4 personen


400 gr pasta
1 teentje look
250 ml room
250 ml kreeftenfond
100 ml witte wijn
2 el ketchup
2 tomaten, in blokjes
1 el fijngehakte peterselie
peper - zout
boter



Pasta met kreeftensaus en gamba's
Pasta met kreeftensaus en gamba's

Fantastisch gerecht dat snel en makkelijk gemaakt kan worden ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Kook de pasta al dente in gezouten water.

-Fruit een teentje look aan in een klontje boter. Voeg room, kreeftenfond, witte wijn en ketchup toe. Laat zachtjes inkoken en breng op smaak met peper en zout.

-Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en bak de gamba's in een klontje boter. Kruid ze met peper en zout.

-Meng de tomatenblokjes en de pasta onder de saus. Verdeel over verschillende borden. Schik er de gamba's mooi bovenop en werk af met fijngehakte peterselie.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top