Carpaccio van coquilles met dille-olie

  • Belgisch, Amuse
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-02-2020
  • Carpaccio van coquilles met dille-olie

    Carpaccio van coquilles met dille-olie

    Carpaccio van coquilles met dille-olie

Coquilles mogen eigenlijk niet ontbreken op een Valentijn menu. In dit gerecht worden ze puur bereid, met een licht pittige dille-olie.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 coquilles
4 el olijfolie
2 el citroensap
0,5 rood chilipepertje, zonder pitjes
enkele takjes dille
peper - zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de coquilles in heel dunne plakjes en verdeel ze over verschillende bordjes. Kruid met peper en zout.

Meng het citroensap met het chilipepertje, de olijfolie en een fijngehakt takje dille. Besprenkel hiermee de coquilles.

Werk het hapje af met een takje dille.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten