1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...

Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...

  • Amerikaans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-02-2020

Ingrediënten 6 personen


VOOR DE MEATLOAF BROODJES

500 gram rundergehakt
1 teen knoflook gesnipperd
1 ui gesnipperd
50 gram paneermeel
1 ei
2 eetlepels gedroogde peterselie
1 eetlepel worchestershiresaus
50 ml barbecue saus

VOOR HET GLAZUUR

100 ml ketchup
3 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
2 theelepels Dijonmosterd


Verder heb je nodig


Ovenplaat, vel bakpapier, kom, mes, snijplank

Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...
Mini Meatloaf Gehaktbroodjes met Glazuur uit de Oven...

Gehakt is zó veelzijdig. En leent zich bovendien ook uitstekend om er je eigen draai en smaak aan te geven. Deze mini meatlove broodjes las ik op de site van Omyfoodness. En deze keer zonder mijn eigen draai en precies volgens recept gemaakt en ze waren heerlijk. Zelfs de kleinkinderen hebben zitten smullen. Het fijne is, dat je er heel soorten groente bij kunt serveren .  

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng en kneed alle ingrediënten voor het gehakt goed door elkaar. Vorm er gelijke ballen van en vorm ze dan tot de broodjes zoals op de foto te zien is. Een tussenvorm zoals een slavink zeg maar.

Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed een ovenplaat met een vel bakpapier. Bak de broodjes voor 15 minuten.

Haal dan de plaat uit de oven en bestrijk de broodjes met het glazuur. Zet nog even voor 10 minuten terug om dan te genieten van de heerlijke sappige broodjes met een plakkerig laagje glazuur.

Tags, , , , ,

Bron

Ohmyfoodness, eigen tekst en foto's



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top