Italiaanse bol, gevulde @

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-02-2020
  • Italiaanse bol, gevulde @

    Italiaanse bol, gevulde @

    Italiaanse bol, gevulde @

.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 zakje Besciamella sausmix, (Grand'Italia)
600 gr. Fijne roerbakmix
1 theel. Knoflook, gehakt
500 gr. Gehakt, half-om-half, gekruid
6 Italiaanse bollen
2 eetl. Italiaanse kruiden
500 ml. Melk, halfvol
165 gr. Paturain
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bak het brood in het midden van de oven in 10 minuten knapperig en laat ze afkoelen.
# Snij een kapje van de bollen en hol deze uit.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven opnieuw voor op 200 graden.
Bak het gehakt met de knoflookpasta in 5 minuten rul.
Voeg de groenten en de kruiden toe en bak al omscheppend 6 minuten.
Bereidt de bechamelsaus volgens de verpakking in een steelpan en temper het vuur.
Voeg de paturain toe en deze laat al roerend smelten.
Schep de saus door het gehaktmengsel en laat dit geheel al roerend door en door heet worden.
Vul de bollen met het mengsel.
Bak het gevulde brood in 15 minuten in het midden van de oven.

Bron

Dit recept is van: ? Uit mijn schoenendoos

Serveertip

Je kunt natuurlijk ook al afgebakken bollen nemen, dit scheelt tijd.
Volg dan het recept vanaf #

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten