1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. rundercarpaccio met mozarella en bonen

rundercarpaccio met mozarella en bonen

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-02-2020

Ingrediënten 8 personen


400 gram rundercarpaccio(slager)
400 gram mozarella
400 gram mung bonen
80 gram alfalfa
80 gram parmezaan flakes
1 eetlepel mosterd
3 eetlepels azijn
1 theelepel basterd suiker
4 eetlepels balsamico
1 theelepels truffelolie


Verder heb je nodig


8 bordjes


Tweede voorgerecht van een 7 gangen valentijn menu.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de schijfjes carpaccio op 8 bordjes.Probeer de bordjes te bedekken.
Snij de mozarella in dunne plakjes en verdeel deze over de bordjes.Probeer de centrale helft van de carpaccio te bedekken
Meng de mosterd, azijn en suiker. Roer deze hierna door de bonen.
Verdeel de bonen over de bordjes op de mozarella. Probeer in het midden te houden. Zijn de bonen erg nat van de azijn dan even laten uitlekken.
Voeg hier bovenop de alfalfa toe.
Strooi nu de parmezaan over de bordjes.
Meng de balsamico met de truffelolie en sprenkel dit over de borjes heen.

Serveertip

Ipv alfalfa en balsamico, kun je ook wat gebroken hazelnoten en sinaasappel dressing gebruiken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van steefmobiel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van steefmobiel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top