rundercarpaccio met mozarella en bonen

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-02-2020

Tweede voorgerecht van een 7 gangen valentijn menu.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
400 gram rundercarpaccio(slager)
400 gram mozarella
400 gram mung bonen
80 gram alfalfa
80 gram parmezaan flakes
1 eetlepel mosterd
3 eetlepels azijn
1 theelepel basterd suiker
4 eetlepels balsamico
1 theelepels truffelolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
8 bordjes

Bereidingswijze

Leg de schijfjes carpaccio op 8 bordjes.Probeer de bordjes te bedekken.
Snij de mozarella in dunne plakjes en verdeel deze over de bordjes.Probeer de centrale helft van de carpaccio te bedekken
Meng de mosterd, azijn en suiker. Roer deze hierna door de bonen.
Verdeel de bonen over de bordjes op de mozarella. Probeer in het midden te houden. Zijn de bonen erg nat van de azijn dan even laten uitlekken.
Voeg hier bovenop de alfalfa toe.
Strooi nu de parmezaan over de bordjes.
Meng de balsamico met de truffelolie en sprenkel dit over de borjes heen.

Serveertip

Ipv alfalfa en balsamico, kun je ook wat gebroken hazelnoten en sinaasappel dressing gebruiken

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten