1. Home
  2. Recepten
  3. Duitse keuken
  4. Jägersauce für zwei Jägerschnitzel

Jägersauce für zwei Jägerschnitzel

Door: marcdepester

  • Duits, Saus/dressing
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-01-2020

Ingrediënten 4 personen


80 g boter
3 sjalotten
400 g champignons
2 el tomatenpuree of ketchup
2 el bloem
250 ml witte wijn, droog
200 ml room
1 el sojasaus
2 eetlepels peterselie
2 theelepel runderbouillon
Zout en peper.


Jägersauce für zwei Jägerschnitzel
Jägersauce für zwei Jägerschnitzel
Jägersauce für zwei Jägerschnitzel
Jägersauce für zwei Jägerschnitzel

Het enige echte Duitse recept van warme Jägersaus om op Uw Jägerschnitzel te gieten , super lekker ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Hak de sjalotten fijn en fruit aan in de boter.
-Voeg gesneden champignons en tomatenpuree toe en bak ongeveer 10 minuten, bestuif met bloem en laat bruinen.
-Blus af met witte wijn, giet de room erin, voeg de bouillon toe en laat ongeveer 30 minuten koken met het deksel iets open.
-Breng op smaak met zout, peper en sojasaus.


Tags

Bron

Chefkoch



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top