1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Roze consommé van Parijse champignons

Roze consommé van Parijse champignons

  • Frans, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-01-2020

Ingrediënten 4 personen


40 g boter
1 ei
1 soeplepel gesnipperde peterselie
1 snuifje geraspte muskaatnoot
1 l kippenbouillon
300 g Parijse champignons
2 soeplepels tomatenconcentraat
15 cl verse room



Roze consommé van Parijse champignons
Roze consommé van Parijse champignons

Lekkere soep die makkleijk te bereiden is 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Maak de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Bak ze 10 minuten in de warme boter. Bestrooi ze met zout en peper.
-Voeg de kippenbouillon toe aan de tomatenpuree en breng aan de kook. Schep er een kommetje bouillon uit en bewaar het op kamertemperatuur.
-Laat de soep 5 min. sudderen en pureer ze daarna. Meng de eierdooier en de verse room met het kommetje bouillon en giet het geheel in de soep onder voortdurend roeren.
-Klop de bereiding op en laat ze 5 minuten op een zacht vuurtje indikken. Bestrooi met peterselie.

Bron

Delhaize



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top