Kip in een romige pestosaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-01-2020
  • Kip in een romige pestosaus

    Kip in een romige pestosaus

    Kip in een romige pestosaus

Makkelijk en lekker met aardappelpuree 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 enkele kipfilets
200 gr kerstomaatjes
400 ml room
5 el groene basilicumpesto
enkele blaadjes verse basilicum, fijngehakt
peper - zout
olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Kruid de kipfilets met peper en zout en bak ze gaar in een scheutje olijfolie. Haal ze uit de pan, snijd ze in sneetjes en hou even opzij.

-Halveer de kerstomaatjes en bak ze een minuutje in de pan van de kip.
-Voeg vervolgens de room, de groene pesto, een snuifje peper en een snuifje zout toe.
-Meng goed en laat enkele minuutjes pruttelen op het vuur zodat de saus mooi kan inkoken.

-Leg als laatste de stukjes kip in de saus en laat ze even opwarmen. Werk af met fijngehakte basilicum .

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten