Warme piclessaus

  • Belgisch, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-01-2020
  • Warme piclessaus

    Warme piclessaus

    Warme piclessaus

  • Warme piclessaus

    Warme piclessaus

    Warme piclessaus

Deze warme roomsaus past perfect bij alle varkensvlees 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 ml droge witte wijn
250 ml bruine kalfsfond
125 g picles van Devos&Lemmens
150 ml room
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-haal het vet uit de pan waar je het varkensvlees hebt in gebakken
-blus de pan met de wijn
-voeg de fond erbij en laat inkoken
-voeg pickles en de room toe
- ofwel zo serveren of anders mixen

Bron

Peter Goossens - 3 sterren chef

Serveertip

heb je over aan saus, vries ze in voor een volgende keer

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten