Thaise rode kerrie met leng

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-01-2020
  • Thaise rode kerrie met leng

    Thaise rode kerrie met leng

    Thaise rode kerrie met leng

  • Thaise rode kerrie met leng

    Thaise rode kerrie met leng

    Thaise rode kerrie met leng

Leng is een belangrijke consumptievis met zeer vast visvlees.Serveer met gestoomde broccoli of groene boontjes.  Beste tijd voor leng zijn de eerste 3 maanden van het jaar 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 g lengfilet
2 eetlepels Thaise rode kerriepasta
3 dl kokosmelk
sap van 2 limoenen
4 fijngesneden lente-uien
4 eetlepels fijngehakte koriander
boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verhit een (wok)pan en bak er onder voortdurend roeren 5 minuten de rode kerriepasta in.
-Blus met de kokosmelk.
-Snijd de visfilet in reepjes van 2 cm dik en bak deze langs alle kanten snel aan in boter.
-Doe bij de kerrie en laat op een laag vuur verder gaar stoven. Werk af met het limoensap, de lente-uien en koriander.

Serveer meteen en geef er brood of pasta bij.

Bron

lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten