Kipfilet met champignons en roomsaus.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-01-2020

06-01-2020

Nieuw (meer energie) recept uitgeprobeerd uit het blad De Vrouw ( bijlage zaterdag Telegraaf). We vonden het heerlijk. Dus bewaren!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
500 gram champignons
2 Kleine kipfilets
100 gram spekjes
125 ml room
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan, deksel

Bereidingswijze

Bak de kipfilets samen met de spekreepjes aan beide kanten bruin in wat olie. Verwijder De steeltjes uit de champignons en voeg de champignons toe aan het vlees.voeg eventueel nog wat olijfolie toe.kruid met peper en zout, leg het deksel op de pan en laat het stoven tot de champignons vocht af beginnen te geven. Voeg dan de room toe en laat nog even doorkoken tot de kip helemaal gaar is.

Bron

Telegraaf bijlage De Vrouw

Serveertip

Je kunt zelf eventueel koolhydraten toevoegen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten