1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kipfilet met champignons en roomsaus.

Kipfilet met champignons en roomsaus.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-01-2020

Ingrediënten 2 personen


500 gram champignons
2 Kleine kipfilets
100 gram spekjes
125 ml room


Verder heb je nodig


Koekenpan, deksel


06-01-2020

Nieuw (meer energie) recept uitgeprobeerd uit het blad De Vrouw ( bijlage zaterdag Telegraaf). We vonden het heerlijk. Dus bewaren!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de kipfilets samen met de spekreepjes aan beide kanten bruin in wat olie. Verwijder De steeltjes uit de champignons en voeg de champignons toe aan het vlees.voeg eventueel nog wat olijfolie toe.kruid met peper en zout, leg het deksel op de pan en laat het stoven tot de champignons vocht af beginnen te geven. Voeg dan de room toe en laat nog even doorkoken tot de kip helemaal gaar is.

Serveertip

Je kunt zelf eventueel koolhydraten toevoegen.

Bron

Telegraaf bijlage De Vrouw



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjalieffering


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjalieffering
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top