Eenpansovengerecht met spruitjes, zalmfilet en romige kerriesaus
- Belgisch, Ovenschotel
- 30-60 min.
- Geplaatst op 09-01-2020
De groenten voor deze schotel kun je perfect op voorhand bereiden. Rooster of blancheer op zondag verschillende groentemengelingen en gebruik ze door de week voor uiteenlopende recepten.
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 180°C.
2 Blancheer de spruitjes en broccoli 4 minuten in lichtgezouten water. Giet af.
3 Fruit de prei, spruitjes en broccoli in boter in een ovenvaste pan.
4 Voeg het kerriepoeder toe en roerbak 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.
5 Blus met de wijn en roer er de room, de peterselie en het verkruimelde bouillonblokje onder.
6 Leg er de blokjes zalm bij en zet de pan 15 minuten in de oven. Serveer meteen.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties