Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

  • Nederlands, Amuse
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-01-2020
  • Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

    Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

    Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

  • Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

    Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

    Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

  • Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

    Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

    Spiesjes van kipfilet met rode ui en bieslook uit een glaasje.....

Deze gemakkelijke amuse is erg lekker. Je kunt de spiesjes al van te voren maken en in de koelkast bewaren totdat je ze gaat bakken.
Wel deze kippetjes even op kamertemperatuur laten komen voordat je ze gaat bakken. Op tijd uit de koelkast dus.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gram kipfilet in 4 lange repen gesneden
1/2 tl paprikapoeder ( mild of pikant)
1/2 rode ui in 4 parten en de laagjes loshalen
25 gram boter
3 el olijfolie
1 eetl bieslook fijngehakt
4 lange prikkers
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snijplank en mes, 4 amuse glaasjes

Bereidingswijze

Leg de 4 kipreepjes op een snijplank en bestrooi ze met peper, zout en paprikapoeder.
Rijg aan elk spiesje een kipreepje in een zigzag en prik tussen elk laagje kip 2 of 3 partjes rode ui.

Verhit de boter en de olie in een pan en bak de spiesjes in circa 6-7 minuten rondom bruin en gaar.

Strooi er de bieslook over en serveer warm in een glaasje.




Bron

Uit het boekje, : "Uit 'n glaasje" Eigen tekst en foto

Serveertip

Ook heerlijk met ossenhaas.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten