Zweedse vleessaus

  • Scandinavisch, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-12-2019
  • Zweedse vleessaus

    Zweedse vleessaus

    Zweedse vleessaus

Warm sausje uit Zweden, ideaal voor bij de fondue .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 el bloem
500 ml runderbouillon
1 el worcestersaus
1 tl mosterd
250 ml room
4 el boter
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Smelt de boter en roer er de bloem door.
-Laat even drogen tot de bloem begint te borrelen.
-Blus met de bouillon en roer glad.
- Voeg mosterd en worcestershiresaus toe, roer er de room door, zet het vuur zachter en laat inkoken tot sausdikte. -Breng op smaak met peper en zout.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten