Forelmousse met appel-bieslooksalade

  • Frans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-12-2019
  • Forelmousse met appel-bieslooksalade

    Forelmousse met appel-bieslooksalade

    Forelmousse met appel-bieslooksalade

Heel makkelijk, super lekker en lekker licht. Ideaal voor een meer-gangen diner.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
125 g gerookte forel filet
125 g crème fraîche
1 roodschillige appel (bijv. pink lady)
15 g bieslook
1 el mayonaise met citroen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 192,58 kcal
Koolhydraten 5,98 g
Eiwitten 8,76 g
Vetten 14,50 g
Benodigdheden
1 staafmixer
4 (whisky)glazen

Bereidingswijze

Doe de forelfilet en crème fraîche in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een gladde mousse.
Snijd de ongeschilde appel in blokjes van een ó cm. Meng de bieslook met de appel.
Verdun de mayonaise met 2 tl water zodat deze de dikte heeft van slasaus.
Verdeel de forelmousse over de glazen. Verdeel de appel-bieslooksalade over de mousse. Besprenkel de salade met de mayonaisedressing.

Bron

Jumbo

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten