Rode wijnsaus met basissaus bruin
- Frans, Saus/dressing
- 0-10 min.
Speciaal voor de feestdagen: hertenbiefstuk met rode wijnsaus. De rode wijnsaus staat zo op tafel met de Remia Cuisine Basissaus Bruin. Voeg wat rode ui, knoflook en rode wijn toe voor het beste resultaat.
Ingrediënten 4 recipe.people
1 rode ui1,5 teen knoflook
100 ml rode wijn
265 ml Remia Cuisine Basissaus Bruin
Benodigdheden
Mes, snijplank, panBereidingswijze
1. Snipper de rode ui, en snijd de knoflook fijn.
2. Fruit de rode ui en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden.
3. Voeg de bruine basissaus toe, zet het vuur laag en roer de saus door.
4. Voeg daarna naar smaak de rode wijn toe.
5. Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.
6. Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.
Bron
Remia
Serveertip
Heerlijk met hertenbiefstuk, haricots verts gerold in spek en aardappelpuree.