Rode wijnsaus met basissaus bruin

  • Frans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Rode wijnsaus met basissaus bruin

    Rode wijnsaus met basissaus bruin

    Rode wijnsaus met basissaus bruin

Speciaal voor de feestdagen: hertenbiefstuk met rode wijnsaus. De rode wijnsaus staat zo op tafel met de Remia Cuisine Basissaus Bruin. Voeg wat rode ui, knoflook en rode wijn toe voor het beste resultaat.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 rode ui
1,5 teen knoflook
100 ml rode wijn
265 ml Remia Cuisine Basissaus Bruin
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, snijplank, pan

Bereidingswijze

1. Snipper de rode ui, en snijd de knoflook fijn.
2. Fruit de rode ui en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden.
3. Voeg de bruine basissaus toe, zet het vuur laag en roer de saus door.
4. Voeg daarna naar smaak de rode wijn toe.
5. Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.
6. Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.

Bron

Remia

Serveertip

Heerlijk met hertenbiefstuk, haricots verts gerold in spek en aardappelpuree.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

remia avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten