1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Pepersaus met basissaus bruin

Pepersaus met basissaus bruin

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-12-2019

Ingrediënten 4 personen


1,5 teen knoflook
1,5 el groene peperkorrels (op vocht)
265 ml Remia Cuisine Basissaus Bruin


Verder heb je nodig


Mes, snijplank, pan, eetlepel

Pepersaus met basissaus bruin
Pepersaus met basissaus bruin

Wat is er lekkerder dan biefstuk met pepersaus? Met Remia Cuisine Basissaus Bruin maak je de lekkerste pepersaus met knoflook en peperkorrels. Deze saus staat in een handomdraai op tafel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de knoflook fijn.
2. Fruit de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden.
3. Voeg de bruine basissaus toe, zet het vuur laag en roer de saus door.
4. Voeg daarna een halve eetlepel groene peperkorrels toe.
5. Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.
6. Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.
7. Strooi er nog wat gekneusde peperkorrels of vers gemalen peper over.

Serveertip

Heerlijk met een biefstuk, lente-ui en aardappelpuree.

Bron

Remia



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top