Vissaus met basissaus wit

  • Internationaal, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-12-2019
  • Vissaus met basissaus wit

    Vissaus met basissaus wit

    Vissaus met basissaus wit

Op zoek naar een bijzonder en lekker gerecht voor tijdens de feestdagen? Wat dacht je van zalm met Hollandse garnalen en vissaus? Met de Remia Basissaus maak je de saus voor zalm en garnalen in een handomdraai.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rode ui
1,5 teen knoflook
2 takjes dille
2 takjes dragon
Citroenrasp
265 ml Remia Cuisine Basissaus Wit
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, snijplank, pan, spatel

Bereidingswijze

1. Snipper de rode ui, en snijd de knoflook fijn.
2. Fruit de rode ui en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden.
3. Voeg de witte basissaus toe en zet het vuur laag.
4. Roer de gehakte dille, dragon en geraspte citroenschil door de saus.
5. Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.
6. Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.
7. Garneer eventueel met wat verse dille.

Bron

Remia

Serveertip

Heerlijk met gebakken zalm, Hollandse garnalen, wortel en aardappel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten