1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Vissaus met basissaus wit

Vissaus met basissaus wit

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-12-2019

Ingrediënten 4 personen


1 rode ui
1,5 teen knoflook
2 takjes dille
2 takjes dragon
Citroenrasp
265 ml Remia Cuisine Basissaus Wit


Verder heb je nodig


Mes, snijplank, pan, spatel

Vissaus met basissaus wit
Vissaus met basissaus wit

Op zoek naar een bijzonder en lekker gerecht voor tijdens de feestdagen? Wat dacht je van zalm met Hollandse garnalen en vissaus? Met de Remia Basissaus maak je de saus voor zalm en garnalen in een handomdraai.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snipper de rode ui, en snijd de knoflook fijn.
2. Fruit de rode ui en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden.
3. Voeg de witte basissaus toe en zet het vuur laag.
4. Roer de gehakte dille, dragon en geraspte citroenschil door de saus.
5. Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.
6. Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.
7. Garneer eventueel met wat verse dille.

Serveertip

Heerlijk met gebakken zalm, Hollandse garnalen, wortel en aardappel.

Bron

Remia



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top