Champignonsaus met basissaus wit

  • Frans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-12-2019
  • Champignonsaus met basissaus wit

    Champignonsaus met basissaus wit

    Champignonsaus met basissaus wit

Maak gemakkelijk en snel een heerlijke champignonsaus met verse ingrediënten en de Remia Cuisine Basissaus Wit. De saus smaakt heerlijk bij een varkenshaasje met gebakken rode kool en bosui.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 gram (kastanje)champignons
1 sjalotje
1,5 teen knoflook
265 ml Remia Cuisine Basissaus Wit
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Fruit de sjalot en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden en voeg de gesneden champignons toe.
2. Voeg de witte basissaus toe en zet het vuur laag.
3. Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.
4. Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.
5. Garneer eventueel met wat gehakte peterselie.

Bron

Remia

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten