Champignonsaus met basissaus wit
- Frans, Saus/dressing
- 0-10 min.
- Geplaatst op 19-12-2019
Maak gemakkelijk en snel een heerlijke champignonsaus met verse ingrediënten en de Remia Cuisine Basissaus Wit. De saus smaakt heerlijk bij een varkenshaasje met gebakken rode kool en bosui.
Ingrediënten 4 personen
150 gram (kastanje)champignons1 sjalotje
1,5 teen knoflook
265 ml Remia Cuisine Basissaus Wit
Bereidingswijze
1. Fruit de sjalot en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden en voeg de gesneden champignons toe.
2. Voeg de witte basissaus toe en zet het vuur laag.
3. Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.
4. Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.
5. Garneer eventueel met wat gehakte peterselie.
Bron
Remia
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties