.jpg)
4 stuks bagels (sesam)
125 gram buffelmozzarella
150 gram champignons
150 gram kastanje champignons
20 gram basilicum
2 eetlepels balsamico-azijn
2 tenen knoflook
3 handjes grofgesneden boerenkool
2 eetlepels Reddy wokken & roerbakken
Bagels met buffelmozzarella, champignons en knapperige boerenkool is een heerlijke variant voor de lunch!
1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
2. Pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in plakken. Scheur de mozzarella in
stukken, hak de steeltjes van de basilicum fijn en scheur de blaadjes. Snijd de bagels
open.
3. Meng 1 eetlepel Reddy wokken & roerbakken met de boerenkool, zodat ieder blaadje is
bedekt en breng op smaak met wat peper. Verdeel de boerenkool over een bakplaat met
bakpapier en rooster in de oven in 10 minuten knapperig. Laat iets afkoelen en meng
vervolgens met de blaadjes basilicum.
4. Verhit 1 eetlepel Reddy wokken & roerbakken in een diepe pan, voeg de champignons
toe en roerbak 4 minuten. Voeg de knoflook en de steeltjes van de basilicum toe en
roerbak nogmaals 4 minuten. Blus af met de balsamico-azijn en neem van het vuur.
5. Beleg iedere bagel met mozzarella, volg met de knapperige boerenkool en
champignons. Sluit af met het kapje.