Panini met witloof en ham

  • Belgisch, Brood
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 14-12-2019

Lekker warm broodje uit de grill

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 paninibroodje
1 stronkje witloof
50 gr geraspte emmentaler
2 schelletjes beenham
0,5 citroen, het sap
1 tl suiker
boter
peper - zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Halveer het witloof, snij de harde kern er uit en stoof het aan in een klontje boter. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat, een snuifje suiker en citroensap. Dek het witloof af met een laagje aluminiumfolie en laat verder garen.

-Snij het paninibroodje open en beleg met een schelletje beenham. Bestrooi met geraspte emmentaler en leg twee stukjes witloof er bovenop. Bestrooi opnieuw met kaas en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Beleg nogmaals met een schelletje beenham en steek de panini tussen de grill.

Bron

Njam

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten