Champignonwieltjes

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-12-2019
  • Champignonwieltjes

    Champignonwieltjes

    Champignonwieltjes

Schattig én onweerstaanbaar lekker, deze warme apero hapjes.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)
200 g witte champignons
1 teentje knoflook
2 el peterselie (gehakt)
50 g geraspte kaas
olijfolie
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C.
Maak de champignons schoon en snij ze in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook.
2 Bak de champignons in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg er de knoflook en peterselie aan toe en roerbak nog even verder.
3 Rol het bladerdeeg uit. Verdeel de champignons over de gehele deeg. Strooi er de de kaas op en rol voorzichtig op. Snij in rondjes en leg ze plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 8 tot 10 minuten goudbruin in de oven.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten