1. Home
  2. Recepten
  3. Zwitserse keuken
  4. Zwitserse kaasplank

Zwitserse kaasplank

  • Zwitsers, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-12-2019

Ingrediënten 4 personen


Appenzeller ® 100 g
Tête de Moine AOP 100 g
Gruyère AOP 100 g
Emmentaler AOP 100 g
75 g vijgenchutney
75 g abrikozenjam
2 trosjes druiven
1 rustiek stokbrood


Verder heb je nodig


Tête de moine kaasschaaf, houten plank, kaasmesjes


Zwitserse kaasplank
Zwitserse kaasplank

Hoe stel je nou een borrelplank samen? Deze Zwitserse kaasplank is onwijs feestelijk en makkelijk samen te stellen. Met wie ga jij hem delen? 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Maak de tête de moine kaas vast in de kaasschaaf. Zet deze op de grote houten plank.
2. Verdeel de andere kazen ook over de plank en snijd sommige kazen alvast in blokjes of plakjes.
3. Doe de vijgenchutney en de abrikozenjam in kleine bakjes en zet deze bij de kazen.
4. Verdeel de druiven bosjes over de plank. Snijd het stokbrood in sneetjes en verdeel deze ook over de plank.
5. Serveer direct.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top