1. Home
  2. Recepten
  3. Wijn
  4. Cava
  5. Green Cava

Green Cava

  • Belgisch, Alcoholische dranken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-12-2019

Ingrediënten 6 personen


1/2 Galia meloen
1 fles gekoelde cava brut (goedkope)
1 limoen
3 eetlepels rietsuikersiroop
verse munt



Green Cava
Green Cava
Green Cava
Green Cava

Keilekker aperitief om een feestelijk diner mee te beginnen . 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Schil de halve meloen en snij het vruchtvlees in blokjes, je hebt ongeveer 300 g nodig. Doe ze in een grote karaf, voeg het limoensap toe en de rietsuikersiroop. Mix tot een gladde puree.
-Dek af en bewaar in de koelkast.
-Voeg, net voor het serveren, geleidelijk aan de goed gekoelde cava toe en meng.
-Dien meteen op in champagneglazen. Versier eventueel met een stukje meloen, doe er enkele muntblaadjes bij en geniet!

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Kooktip

De hoeveelheid rietsuikersiroop hangt af van je eigen smaak en het suikergehalte van de meloen.

Bron

Delhaize



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top