1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Wildpaté met warme Luikse siroop

Wildpaté met warme Luikse siroop

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-12-2019

Ingrediënten 8 personen


500 g wildpaté (stevig, dun gesneden)
4 stronkjes roodloof (of witloof)
1 ui
2 el rozijnen
4 el walnoten
boter
10 el Luikse stroop
10 el porto
peper
zout



Wildpaté met warme Luikse siroop
Wildpaté met warme Luikse siroop

Feestelijk en lekker voorgerecht dat snel gemaakt is 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in boter.
2 Doe er de Luikse siroop, rozijnen en port bij. Laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
3 Verdeel de paté over de borden en lepel er de warme saus over. Garneer met roodloof en walnoten.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top