Sinterklaas-trifle

  • Belgisch, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-12-2019
  • Sinterklaas-trifle

    Sinterklaas-trifle

    Sinterklaas-trifle

Makkelijk en lekker nagerecht dat zeker in de smaak zal vallen 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
200 gr chocolade
300 gr room
300 gr mascarpone
1 pakje speculaas
4 mandarijntjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Smelt de chocolade au bain marie. Klop de room op tot slagroom.

-Klop of roer de mascarpone los. Meng er de gesmolten chocolade onder en vervolgens de slagroom.

-Crunch de speculaas en pel de mandarijntjes.

-Neem glazen potjes : Schep op de bodem een laagje van het mascarponemengsel. Strooi er wat speculaas over en leg er enkele stukjes mandarijn op. Herhaal tot de potjes vol zijn.

-Laat de trifle een tweetal uurtjes opstijven in de koelkast alvorens te serveren.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten