Chinese fondue

  • Chinees, Feestmaaltijd
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-11-2019
  • Chinese fondue

    Chinese fondue

    Chinese fondue

Chinese fondue is makkelijk en lekker . Laat de gasten zelf het vlees en de groenten garen in de bouillon, en vervolgens in het eimengsel dompelen.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 g entrecote
4 preien
250 g shiitake
1/2 kg spinazie
1 pakje rijstnoedels
1 bosje lente-ui
1,5 l sterke kippenbouillon
4 eieren
sojasaus
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
fondue of tafelwok
speciale draadmandjes (te koop bij oosterse supermarkten).

Bereidingswijze

-Was de prei en de shiitake en snijd ze in stukken. Was de spinazie en zwier droog.
-Snijd het vlees in dunne plakjes.
-Schik al deze ingrediënten samen met de lente-uitjes op een schaal.
-Breng de bouillon aan de kook, eventueel in een fonduepannetje of een tafelwok.
-Laat de noedels 3 minuten zwellen in kokend water en giet ze af.
-Vul vier kleine potjes met rijstnoedels, vier andere met een geklutst ei op smaak gebracht met sojasaus.

Bron

lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten