Italiaanse borrelplank
- Italiaans, Borrelhapje
- 20-30 min.
De Italiaanse keuken leent zich perfect voor een avond uitgebreid dineren met vrienden en familie. En hoe start je het Italiaanse diner beter dan een grote plank vol antipasto? Op deze borrelplank vind je het beste uit Italie. Wil je hem verder uitbreiden? Dat kan! Voeg dan bijvoorbeeld mortadella, truffelsalami en mozzarella toe.
Bereidingswijze
1. Haal de vleeswaren en de kaas een half uur voor het serveren uit de koelkast.
2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
3. Besprenkel de sneetjes stokbrood met de olijfolie en wrijf in met de knoflook.
4. Bak de sneetjes stokbrood in ongeveer 10 minuten af in de voorverwarmde oven.
5. Verdeel allee vleeswaren en de Parmezaanse kaas over de plank en verdeel hieromheen de zoete pepertjes, olijven en gebakken stokbrood.
6. Serveer direct.