Volkoren broodje met ei en licht gezouten rookvlees

  • Slanke keuken, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-11-2019
  • Volkoren broodje met ei en licht gezouten rookvlees

    Volkoren broodje met ei en licht gezouten rookvlees

    Volkoren broodje met ei en licht gezouten rookvlees

Lekker en verantwoord lunchen doe je met dit heerlijke broodje. Bij dit gerecht heb ik bewust gekozen voor een volkoren broodje, omdat dit meer vezels bevat dan een wit broodje. En natuurlijk denk je truffelmayonaise dat is toch niet gezond? Maar wanneer je maar een eetlepel neemt kan dat prima!

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
- 1 hard volkorenbroodje. (je kunt het eventueel ook zelf afbakken)
- 1 handje rucola
- 1 gekookt ei
- 2 plakjes licht gezouten rookvlees
- 1 eetlepel truffel mayonaise
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd het volkoren broodje door de midden.
2. Besmeer het broodje met de truffelmayonaise.
3. Beleg het volkoren broodje met de plakken rookvlees.
4. Snijd het gekookte ei in plakken.
5. Beleg het rookvlees met de eieren en voeg tot slot de rucola toe.
Smakelijk!

Serveertip

Voeg voor wat extra smaak een beetje peper toe!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten