1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Volkoren broodje met ei en licht gezouten rookvlees

Volkoren broodje met ei en licht gezouten rookvlees

Door: FannyvandePol

  • Slanke keuken, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-11-2019

Ingrediënten 1 personen


- 1 hard volkorenbroodje. (je kunt het eventueel ook zelf afbakken)
- 1 handje rucola
- 1 gekookt ei
- 2 plakjes licht gezouten rookvlees
- 1 eetlepel truffel mayonaise


Volkoren broodje met ei en licht gezouten rookvlees
Volkoren broodje met ei en licht gezouten rookvlees

Lekker en verantwoord lunchen doe je met dit heerlijke broodje. Bij dit gerecht heb ik bewust gekozen voor een volkoren broodje, omdat dit meer vezels bevat dan een wit broodje. En natuurlijk denk je truffelmayonaise dat is toch niet gezond? Maar wanneer je maar een eetlepel neemt kan dat prima!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd het volkoren broodje door de midden.
2. Besmeer het broodje met de truffelmayonaise.
3. Beleg het volkoren broodje met de plakken rookvlees.
4. Snijd het gekookte ei in plakken.
5. Beleg het rookvlees met de eieren en voeg tot slot de rucola toe.
Smakelijk!

Tags, , , , , , , , , ,

Serveertip

Voeg voor wat extra smaak een beetje peper toe!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van FannyvandePol
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top